2021

Rok 2021 je za dveřmi, kalendář za chvilku vyhodíme a máme zase nový rok.

Co nás vlastně čeká?

🙂Dochází ke změně paradigmatu.✔

Začátkem roku to bude hodně o chaosu, ale celý tento rok je požehnaný. Naše činy uskutečněné z našeho srdce budou tedy tím nejlepším, co můžeme udělat. Jde o to pochopit smysl věcí, smysl činů.

Příští rok je takovým rokem „stvoření“.

Zároveň je to o naší zodpovědnosti. Osobní a kolektivní. Přichází světlo ve tmě. Všichni máme šanci změnit mnohé, nelpět ale na svých původních představách. Nechat se provázet. Buďme v důvěře, každý sám za sebe.

Dojde k velkému posunu vědomí. Tohle bylo základní poselství, které ke mně přišlo. Ale v kartách toho bylo skryto o hodně víc.

Karta andělů- základní aspekt celé situace. Vše je pod andělskou ochranou (fakt velká změna oproti začátku letošního roku) Je zde ukončení starého – změna paradigmatu.

Pojďme si uvědomit co do toho nového roku chceme ještě přenést. Míra – jak to přijmeme, zformujeme. Co chceme. Začátek nás trochu prozkouší – karta Láska je totiž zároveň zkouškou. Pokud tohle budeme vnímat svou lidskou optikou, tak mnoho nepochopíme. Tahle láska je všeobjímající, odpouštějící. Potřebujeme se vrátit k sobě, k svému srdci.💕

Pozor na naše Ego, na naši hlavu, která se nám bude do toho snažit mluvit. Nechoďme svou pozorností ven, vraťme se k sobě. Musíme se spolehnout na svou intuici, nechat se vést. Je to pro nás všechny nová úloha. Nehodnotit co vidíme. Ještě se objeví některá naše přesvědčení. Jak vnímáme sami sebe. Jestli se necháme zatáhnout do toho co už skončilo, nebo jdeme dál.

Hmota, realita nám bude ukazovat jak to máme k sobě, k ostatním. Pochopili jsme nebo ne? Pokud ano, půjde nám snáz žití v důvěře a napojení. Můžeme propojit naši duši i mysl. Uvědomíme si vlastní „tělesnost, jedinečnost“. Takže změna je na cestě. 🙂

A bude to jízda.

Kdo chcete úplné znění, tak mi musí napsat. Nevím proč, ale web přestal podporovat formát MP3 a tak budu hledat náhradní řešení. Vše se do písmenek přenést nedá, ztratilo by se to v překladu 🙂

Čarodějka na plný úvazek. Pečují o tělo i duši. Dotekem, vůní, homeopatiky, slovem. Díky svým znalostem a schopnostem pomohu i vám na cestě ke zdraví a spokojenosti.